CREMATIEPAKKET
‘RESPECTVOL PLUS’

Budget crematiepakket ‘RESPECTVOL PLUS’ omvat alle diensten voor een respectvol afscheid MET een afscheidsmoment.

€ 3.125,00

Nu regelen

DIT Crematiepakket bestaat uit

Contact bij overlijden

Bel ons na overlijden op telefoonnummer 06 – 820 029 19 en geef het crematiepakket van uw keuze door.

Het zorgteam van Eerlijke Prijs Uitvaart komt op het afgesproken tijdstip, maandag – zondag tussen 08:00 en 17.00 uur, naar de plaats van overlijden en brengt uw dierbare voor een standaard opbaring naar één van onze uitvaartcentra Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel aan de Dorpsstraat 41 te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen aan de Hatertseweg 10 B te Nijmegen.

Selecteer vervolgens het budget uitvaartpakket van uw keuze en kies ‘nu regelen’. Vervolgens volgt u, na onderstaande informatie gelezen te hebben, de stappen in verdere proces. Indien het voor u niet mogelijk is online uw uitvaart te regelen dan behoort een telefonisch regelgesprek ook tot de mogelijkheden. Via telefoonnummer 06 – 820 029 19 helpen wij u graag. Voor het telefonisch regelen brengen wij wel een toeslag voor administratiekosten in rekening.

Bent u thuis? Meld het overlijden dan bij de huisarts van de overledene of ’s avonds/’s nachts/in het weekend bij de huisartsenpost. De arts stelt het overlijden vast en vult de door hem meegebrachte overlijdenspapieren ter plekke in. Dit gaat, indien mogelijk, in overleg met de nabestaanden. Wanneer iemand in een zorginstelling of ziekenhuis overlijdt, sein dan iemand in van het verplegend personeel. Vervolgens zal er een arts bij uw dierbare komen.

Het is wettelijk voorgeschreven dat een arts het overlijden formeel vaststelt. De arts vult daarna de verklaring van overlijden in met het verzoek deze te overhandigen aan de uitvaartonderneming.

Zodra een arts het overlijden officieel heeft vastgesteld, kunt u contact opnemen met Eerlijke Prijs Uitvaart.

Overbrengen van uw dierbare naar Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen

Binnen 8 uur halen wij uw dierbare op, maandag – zondag tussen 08:00 en 17.00 uur, en brengen hem of haar naar uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen voor de verzorging. Leg alvast de kleding (alle kledingstukken behalve schoenen) en identiteitspapieren (van zowel uw dierbare als de opdrachtgever voor de uitvaart) klaar voor ons zorgteam.

Sneller overbrengen is ook mogelijk. Kiest u voor een spoedoverbrenging, dan halen wij uw dierbare binnen 4 uur op, ongeacht het tijdstip. Een spoedoverbrenging kunt u aangeven tijdens de melding van overlijden.

Voor een spoedoverbrenging (exclusief de eventuele toeslag voor overbrengen in het weekend) brengen wij een toeslag in rekening.

Mercedes V-klasse Rouwvervoer

Verzorgen en kleden van uw dierbare

Indien uw dierbare thuis is overleden zal ons zorgteam, indien gewenst, samen met u uw dierbare thuis verzorgen en kleden en overbrengen naar uitvaartcentrum  Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen, waar uw dierbare in de uitvaartkist zal worden gelegd en de uitvaartkist eventueel op uw verzoek definitief zal worden gesloten (afwijkende maat uitvaartkist tegen meerprijs).

Vanzelfsprekend mag u zelf ook uw dierbare alvast wassen en aankleden voordat ons zorgteam arriveert.

Indien uw dierbare in het ziekenhuis, hospice of elders is overleden dan zal ons zorgteam uw dierbare verzorgen, kleden en in onze eenvoudige maar nette ecologische uitvaartkist leggen in uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen zonder aanwezigheid van u als nabestaanden (afwijkende maat uitvaartkist tegen meerprijs) waarna de uitvaartkist eventueel op uw verzoek definitief zal worden gesloten.

Documenten

Eerlijke Prijs Uitvaart, onderdeel van Constantijn Koen Uitvaartverzorging, zal de aangifte van overlijden verzorgen in de gemeente van overlijden (binnen een straal van 25 kilometer rond Bemmel of Nijmegen). U ontvangt vervolgens van ons de officiële akte van overlijden.

Ecologische uitvaartkist

Wie kiest voor een ecologische uitvaartkist van onze leverancier laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

De ecologische uitvaartkisten in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn en ook nog eens CO2 neutraal. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch en circulair materiaalgebruik en goedgekeurd door (natuur)begraafplaatsen en crematoria.

Ecologische uitvaartkist

Boeket bloemen

Eerlijke Prijs Uitvaart zorgt dat er op de dag van de uitvaart een boeket bloemen aanwezig is bij uw dierbare (keuze uit alle kleuren incl. bezorgen dag van de uitvaart).

Crematie

Binnen de wettelijke termijn van 6 werkdagen vindt de crematieplechtigheid (een laatste groet van 30 minuten met maximaal 15 personen) plaats in het rouwcentrum van crematorium Jonkerbos te Nijmegen of een crematie met kort afscheid in klein gezelschap van 30 minuten met maximaal 10 personen in crematorium ’t Karbrugsche Veld te Bemmel. Eerlijke Prijs Uitvaart bepaalt de dag en het tijdstip van de crematieplechtigheid. Wij laten u weten op welke dag en op welk tijdstip dit zal zijn

Tarieven zijn inclusief adviesgesprek door een medewerker van het crematorium over mogelijke asbestemmingen en het afgeven van de asbus of het verstrooien van de as (met of zonder familie) op het strooiveld van het crematorium.

Indien u tijdens het regelen van de crematie heeft gekozen om de as op te halen, dan kunt u de asbus na de wettelijke wachttijd van 1 maand ophalen bij het crematorium. De as wordt dan aan de rechthebbende meegegeven in een asbus om te bewaren of zelf te verstrooien. Is er iemand anders die de as komt afhalen, dan dient deze gemachtigd te zijn door de rechthebbende met een machtigingsformulier.

Afscheid nemen van uw dierbare in het rouwcentrum van crematorium Jonkerbos of crematorium ’t Karbrugsche Veld te Bemmel

Op de dag van de uitvaart bent u met uw gezin (crematorium Jonkerbos te Nijmegen maximaal 15 personen of crematorium ’t Karbrugsche Veld te Bemmel maximaal 10 personen) op een afgesproken tijd welkom in het rouwcentrum van crematorium Jonkerbos te Nijmegen of crematorium ’t Karbrugsche Veld te Bemmel om 30 minuten afscheid te nemen van uw dierbare inclusief sluiten van de uitvaartkist.

Crematiepakket ‘Respectvol PLUS’

Nu regelen
Nijmegen
Goedkope uitvaart Nijmegen
Budget Uitvaart