GOEDKOPE CREMATIE

en toch een RESPECTVOL AFSCHEID.

Een goedkope crematie van Eerlijke Prijs Uitvaart betekent een respectvol afscheid voor uw naaste. U regelt de crematie eenvoudig stap voor stap online. Vervolgens hebben we een persoonlijk telefonisch gesprek om zo een waardige dienst te kunnen verzorgen en u alle informatie te geven.

Een goedkope crematie met volledige verzorging

Wij dragen zorg voor het overbrengen naar één van onze uitvaartcentra Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen en het verzorgen en kleden van de overledene. En natuurlijk in de uitvaartkist leggen. Daarnaast regelen we ook de crematieplechtigheid op een door ons bepaalde datum en tijdstip. Wij nemen u werkzaamheden uit handen waaronder de aangifte bij de burgerlijke stand, het regelen van een verlof tot cremeren en het uittreksel van overlijden.

Keuze uit twee voordelige crematiepakketten

U heeft keuze uit 2 crematiepakketten. Crematiepakket ‘Respectvol’ bestaat uit een volledig verzorging van een goedkope crematie. De crematie is dan ook zonder aanwezigen. Kiest u liever voor crematiepakket ‘Respectvol Plus’? Dit pakket bevat alle diensten van pakket ‘Respectvol’ maar met een aantal extra’s zoals een afscheidsmoment in kleine kring in het rouwcentrum van crematorium Jonkerbos inclusief koffie en thee. Aansluitend het sluiten van de uitvaartkist, een adviesgesprek over mogelijke asbestemmingen en het afgeven van de as of het verstrooien van de as (met of zonder familie) op het strooiveld van crematorium Jonkerbos. Ook bevat dit crematiepakket een boeket bloemen (keuze uit alle kleuren incl. bezorgen op de dag van de uitvaart).

Crematiepakket
‘Respectvol’

€ 2.375,00

Meer informatie Nu regelen

Crematiepakket
‘Respectvol PLUS’

€ 3.125,00

Meer informatie Nu regelen
Goedkope Crematie
Budget Crematiepakket
Budget Crematie