BEGRAFENISPAKKET
‘RESPECTVOL’

Budget BEGRAFENISpakket ‘RESPECTVOL’ omvat alle diensten voor een respectvol afscheid zonder een afscheidsmoment.

€ 2.945,00

Nu regelen

DIT BEGRAFENISPAKKET bestaat uit

Contact bij overlijden

Bel ons na overlijden op telefoonnummer 06 – 820 029 19 en geef het begrafenispakket van uw keuze door.

Het zorgteam van Eerlijke Prijs Uitvaart komt op het afgesproken tijdstip, maandag – zondag tussen 08:00 en 17.00 uur, naar de plaats van overlijden en brengt uw dierbare voor een standaard opbaring naar één van onze uitvaartcentra  Afscheidshuys Lingewaard aan de Dorpsstraat 41 te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen aan de Hatertseweg 10 B te Nijmegen.

Selecteer vervolgens het budget uitvaartpakket van uw keuze en kies ‘nu regelen’. Vervolgens volgt u, na onderstaande informatie gelezen te hebben, de stappen in verdere proces. Indien het voor u niet mogelijk is online uw uitvaart te regelen dan behoort een telefonisch regelgesprek ook tot de mogelijkheden. Via telefoonnummer 06 – 820 029 19 helpen wij u graag.

Voor het telefonisch regelen brengen wij wel een toeslag voor administratiekosten in rekening.

Bent u thuis? Meld het overlijden dan bij de huisarts van de overledene of ’s avonds/’s nachts/in het weekend bij de huisartsenpost. De arts stelt het overlijden vast en vult de door hem meegebrachte overlijdenspapieren ter plekke in. Dit gaat, indien mogelijk, in overleg met de nabestaanden. Wanneer iemand in een zorginstelling of ziekenhuis overlijdt, sein dan iemand in van het verplegend personeel. Vervolgens zal er een arts bij uw dierbare komen.

Het is wettelijk voorgeschreven dat een arts het overlijden formeel vaststelt. De arts vult daarna de verklaring van overlijden in met het verzoek deze te overhandigen aan de uitvaartonderneming.

Zodra een arts het overlijden officieel heeft vastgesteld, kunt u contact opnemen met Eerlijke Prijs Uitvaart.

Overbrengen van uw dierbare naar Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen

Binnen 8 uur halen wij uw dierbare op, maandag – zondag tussen 08:00 en 17.00 uur, en brengen hem of haar naar uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen voor de verzorging. Leg alvast de kleding (alle kledingstukken behalve schoenen) en identiteitspapieren (van zowel uw dierbare als de opdrachtgever voor de uitvaart) klaar voor ons zorgteam.

Sneller overbrengen is ook mogelijk. Kiest u voor een spoedoverbrenging, dan halen wij uw dierbare binnen 4 uur op, ongeacht het tijdstip. Een spoedoverbrenging kunt u aangeven tijdens de melding van overlijden.

Voor een spoedoverbrenging (exclusief de eventuele toeslag voor overbrengen in het weekend) brengen wij een toeslag in rekening.

Mercedes V-klasse Rouwvervoer

Verzorgen en kleden van uw dierbare

Indien uw dierbare thuis is overleden zal ons zorgteam, uw dierbare overbrengen naar uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen, waar uw dierbare zal worden verzorgd, gekleed, in de uitvaartkist zal worden gelegd en de uitvaartkist definitief zal worden gesloten zonder aanwezigheid van u als nabestaanden (afwijkende maat uitvaartkist tegen meerprijs).

Vanzelfsprekend mag u zelf uw dierbare alvast wassen en aankleden voordat ons zorgteam arriveert.

Indien uw dierbare in het ziekenhuis, hospice of elders is overleden dan zal ons zorgteam uw dierbare verzorgen, kleden en in onze eenvoudige maar nette uitvaartkist leggen in uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen zonder aanwezigheid van u als nabestaanden (afwijkende maat uitvaartkist tegen meerprijs) waarna de uitvaartkist definitief zal worden gesloten.

Documenten

Eerlijke Prijs Uitvaart, onderdeel van Constantijn Koen Uitvaartverzorging, zal de aangifte van overlijden verzorgen in de gemeente van overlijden (binnen een straal van 25 kilometer rond Bemmel of Nijmegen). U ontvangt vervolgens van ons de officiële akte van overlijden.

Ecologische uitvaartkist

Wie kiest voor een ecologische uitvaartkist van onze leverancier laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

De ecologische uitvaartkisten in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn en ook nog eens CO2 neutraal. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch en circulair materiaalgebruik en goedgekeurd door (natuur)begraafplaatsen en crematoria.

Ecologische uitvaartkist

Begrafenis op begraafplaats Rustoord Nijmegen

Binnen de wettelijke termijn van 6 werkdagen vindt de teraardebestelling in een algemeen graf plaats op begraafplaats Rustoord te Nijmegen. De teraardebestelling zal plaatsvinden zonder aanwezigheid van de nabestaanden. Eerlijke Prijs Uitvaart bepaalt de dag en het tijdstip van de begrafenis.

Een algemeen graf is een graf waarin meerdere mensen zonder relatie tot elkaar worden begraven voor de duur van 10 jaar. Een algemeen graf is niet verlengbaar.

Een monument plaatsen bij een algemeen graf is niet toegestaan. Eerlijke Prijs Uitvaart heeft met Begraafplaats Rustoord te Nijmegen besproken dat er ter nagedachtenis een gedenkteken bij het graf wordt geplaatst om te voorkomen dat uw dierbare anoniem wordt begraven.

 

Begrafenispakket ‘Respectvol’

Nu regelen
Nijmegen
Goedkope uitvaart Nijmegen
Budget Uitvaart