ONZE GOEDKOOPSTE BEGRAFENIS:

EEN RESPECTVOL AFSCHEID

De goedkoopste begrafenis regelt u met ons begrafenispakket: ‘Respectvol’. En die naam maken we waar, want iedereen verdient immers een waardig afscheid. U kunt de begrafenis makkelijk online regelen. Daarna volgt een persoonlijk telefonisch gesprek met ons.

Een goedkope begrafenis, maar met volledige verzorging

Wat kunt u van ons verwachten? Wij brengen uw naaste voor verblijf over naar uitvaartcentrum Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen. Wij zullen wij de overledene verzorgen en kleden, om vervolgens naar behoren in de uitvaartkist te leggen. We regelen de begrafenisplechtigheid en begeleiding naar het graf, die zal plaatsvinden op een door ons bepaalde datum en tijdstip. We ontzorgen u door de aangifte bij de burgerlijke stand te regelen, maar ook het verlof tot begraven en het uittreksel van overlijden.

Keuze uit twee pakketten voor een budget begrafenis

Onze beiden begrafenispakketten bestaan uit volledige verzorging, voor een eerbiedig afscheid. Begrafenispakket ‘Respectvol’ is bij ons de goedkoopste begrafenis. Wanneer u voor begrafenispakket ‘Respectvol Plus’ kiest, verzorgen wij alle diensten zoals in begrafenispakket ‘Respectvol’, maar daarnaast ook een afscheidsmoment inclusief koffie en thee in de aula van begraafplaats Rustoord met aansluitend het sluiten van de uitvaartkist. U heeft ook de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de teraardebestelling. Ook ontvangt u een boeket bloemen (keuze uit alle kleuren incl. bezorgen dag van de uitvaart).

BEGRAFENISPAKKET
‘Respectvol’

€ 2.945,00

Meer informatie Nu regelen

BEGRAFENISPAKKET
‘Respectvol PLUS’

€ 3.545,00

Meer informatie Nu regelen
Goedkope Crematie
Budget Crematiepakket
Budget Crematie